Lifestyle

Teknologji

Një version i ri i telefonit të fundit të Samsung është paraqitur në uebfaqen e kompanisë jugkoreane, përkatësisht modeli Samsung Galaxy S5 Plus, i cili..

Travel

Kryeqyteti kinez eshte i vendosur te mikprese ndertimin e nje hoteli luksoz nga Bulgari Hotels ne vitet e ardhshme. Shtepia italiane e bizhuterive dhe parfumeve do..