arturoMe fitore kunderpergjigjet edhe Kili qe ne shtepi mbyll llogarite me Venezuelen qe ne pjesen e pare. Edu Vargas dhe Mark Gonzalez shenojne dy here ne fraksionin e pare ne minuten e 10 dhe te 30, duke cuar sfiden me nje drejtim. 5 minuta perpara fundit nuk kishte se si te mungonte goli i futbollistit me ne forme te kombetares se Kilit Arturo Vidal, qe tregon momentin e mire si me Juventusin ashtu dhe me perfaqesuesen.